A csodálatos fürjtojás amitől egészségesebbek maradunk mindennap

A csodálatos fürjtojás

Japán fürj a jövő baromfija – A csodálatos fürjtojás  

A csodálatos fürjtojás beltartalma és vitaminértéke valamint alacsony koleszterinszintje miatt jóval hasznosabb az emberi szervezet számára mint a tyúktojás. A fürjtojás számos jótékony élettani hatása mellet kiemelkedő az immunerősitő és méregtelenitő valamint az idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása. A fürjtojás kúraszerüen alkalmazva sikeresen javítható a sziv és érrendszeri valamint gyomor és hasnyálmirigy problémákkal küszködő betegek állapota. Potencianövelő hatása is ismert. Előnyös tulajdonsága a fürjtojás eltarthatóságában is kiemelkedő, hütőben tárolva 60 napig is eltartható mig szobahömérsékleten 30 napig. A kozmetikai ipar a fürjtojást, mint alapanyagot használja  arcpakolásokhoz ránctalanitó valamint bőrfiatalító hatása miatt.  Ezek a kozmetikumok házilag is előállíthatók a fürjtojásból a megfiatalodni vágyó hölgyek nagy örömére. Nem utolsó sorban a fürjhús omlósabb és izletesebb mint a csirke húsa, melle kevésbé száraz inkább rostos. Legfinomabb része a mell és a comb valamint a szárny. Igazi gasztronomiai csemege!

A csodálatos fürjtojás élettani hatásai

gazdasági fürj tojása, amely képes teljes körűen biztosítani és fenntartani a normális szintet az emberi szervezetben, ott koncentrálódik ahol szükséges, és kipótolja azokat a hiányosságot ami az emberi szervezetből hiányzik, és a biológiai folyamathoz szükséges. De ahhoz, hogy eredményt kapjunk, a dohányzást mellőzzük. Minden koffein tartalmú italokat (a kólaféléket, kávéféléket), és az alkoholokat (a sör, bor, szeszesital fogyasztását) el kell hagyni!

 

Fürjtojás
Fürjtojás

A csodálatos fürjtojás összetétele

Egy fürjtojás tömege körülbelül 10-12 gramm, energiatartalma 15 kcal. Beltartalmát tekintve egy tyúktojás energiatartalma 4-5 darab fürjtojásnak felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke és a alacsonyabb a koleszterin szintje.  A legegészségesebb és legbiztonságosabb tojás, a japán fürj tojása nyersen elfogyasztható tojások között. A fürjtojás, amely képes teljes körűen biztosítani és fenntartani a normális szintet az emberi szervezetben, ott koncentrálódik ahol szükséges, és kipótolja azokat a hiányosságot ami az emberi szervezetből hiányzik, és a biológiai folyamathoz szükséges. De ahhoz, hogy eredményt kapjunk, a dohányzást mellőzzük. Minden koffein tartalmú italokat (a kólaféléket, kávéféléket), és az alkoholokat (a sör, bor, szeszesital fogyasztását) el kell hagyni!

Call Now ButtonRendelj Most!